Kozmetika

Cenik kozmetičnih storitev »


NUDIMO

MASAŽA TELESA: ročna masaža telesa je metoda sproščanja in ohranjanja zdravja. Sprošča naše telo in um. Z masažo pospešimo krvni obtok in blagodejno vplivamo na delovanje limfnega sistema. S posebnimi tehnikami odpravljamo mišično napetost, premagujemo utrujenost, posredno vplivamo na živčevje in blagodejno učinkujemo na kožo.

MASAŽA VRATU, DEKOLTEJA, OBRAZA IN LASIŠČA: z starodavnimi indijskimi in tajskimi prijemi učinkovito odpravljamo stres, mišično napetost, glavobole in utrujenost. Sproščujoča masaža pospešuje krvni obtok in oskrbo celic s kisikom. Z masažo dosežemo globoko sproščenost in umirimo naš um.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL:  refleksna masaža ali “terapija dotika” je tehnika naravnega zdravljenja in sproščanja psihofizičnega telesa. S pritiskom na določena mesta izzovemo odziv organa oz. organskega sistema, ki tej coni pripada. S pritiskom spodbudimo refleks, ki spodbuja telo k samozdravljenju.

DEPILACIJA: depilacija je način  kratkoročnega odstranjevanja nezaželenih dlačic. Dlaka mora biti dolga od 0.5cm-1cm, le tako dlako je najlažje odstraniti s korenino. Na želeno mesto depilacije najprej nanesemo gel, ki kožo razmasti in zmanjšuje občutljivost kože. S posebnim valjčkom nanesemo vosek, nanj položimo trak in z sunkovitim potegom odstranimo vosek, z njim pa tudi dlake.  Po končani depilaciji nanesemo sredstvo za pomiritev in navlažitev kože.

LIČENJE: lepo in skladno naličen obraz je okras in pika na i urejene ženske. Pri ličenju upoštevamo obliko obraza in ten kože, poudarjamo tisto, kar nam je všeč, nepravilnosti pa čim bolj zakrijemo. Izbirate lahko med dnevnim ličenjem, večernim ličenjem in ličenjem za posebne priložnosti.

MANIKIRA: roke so odraz naše osebnosti. Ker so nenehno izpostavljene, potrebujejo nego in lep videz. Manikira vsebuje nego rok, nego obnohtne kožice in oblikovanje nohtov. Pri lakiranju nohtov lahko izbirate med permanenetnim lakom in tehniko lakiranja nohtov s pomočjo prahov znamke NuGenesis.

OBLIKOVANJE IN BARVANJE OBRVI: Obrvi so kot okvir oči, zato morajo bite le te lepo urejene in negovane. Pri oblikovanju in barvanju obrvi upoštevamo obliko obraza in oči, ter barvo las in kože, vsekakor pa sledimo željam stranke.

PODALJŠEVANJE TREPALNIC:  za vse, ki ne marate ličenja in vam le to vzame veliko časa, a si kljub temu želite urejen videz je podaljševanje trepalnic prava izbira. Izbirate lahko med trepalnicami različnih dolžin, debelin in ukrivljenosti. Po videzu delujejo povsem naravno in so obstojne vse dokler ne izpade vaša naravna trepalnica. Trepalnice bodo postale daljše in gostejše, vaš pogled pa zapeljiv in glamurozen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial